Kollégiumi tippek az évek tapasztalatai alapján

Otthon maradt a családdal túl hosszú ideig? Nemrégiben gondolkodtál, hogy tovább mentél az oktatásoddal? A kollégium talán a válasz az Ön számára. Biztosan megérdemel egy esélyt arra, hogy saját lehetőségeit megragadja.

Az egészséges egészséges életmódot az iskolában töltött idő alatt kell enni. A frissödő tizenöt kiló nem eszik megfelelően. Ügyeljen arra, hogy szem előtt tartsa a bevitelt. Kerülje el a gyorsétel vagy pizza túlfogyasztását. Bár úgy tűnhet, mintha olcsó és gyors lehetőség lenne, hátrányos lesz az oktatásodra és a testedre.

Fókuszálj jó minőségű értékelésekre, és vegyen részt azokon a tevékenységeken, amelyek kezelhetők a munkaterheléssel.

Látogasson el a főiskolai felvételi irodákba a kollégiumokról, amelyeket fontolgat. Ez segítséget nyújt az ösztöndíj megszerzéséhez. Sok főiskola biztosítja diákjainak nagylelkű ösztöndíjakat. A felvételi tisztek megkeresése segíthet abban, hogy megkapja az összes rendelkezésre álló támogatást.

Minden hónapban fizesse ki teljes mértékben a hitelkártya-egyenlegét. Ez az egyetlen módja annak, hogy elkerüljék a szankciókat, például a késedelmes díjakat. Bár lehet csábító, hogy kihúzza a szórakoztató célokra, emlékeznie kell arra, hogy az egyetem a tanulásról szól. Nagyon zavarhatja a pénzügyi nehézségek.

Lehet, hogy nem sokkal több időt vesz igénybe az iskolába busszal. Ideálisan időt takarít meg arra, hogy keressen valahol az egyetemen, hogy parkoljon. Önnek nem kell fizetnie a gáz- és parkolási járatokért. Ez a bolygó számára is jó.

Várja meg vásárolni a könyveket az osztályok megkezdéséhez. Később kitalálhatod, hogy valójában nem szükséges a szükséges könyvek szükségessége. Ez majdnem sokat jelent, ha online osztályokat veszel. Gyakran összegyűjtheti az összes szükséges információt, ha nem használ többet, mint az online olvasmányok és figyelmet fordít az előadásokra.

Nagyon sok zavaró a főiskolán, ezért be kell ütemezni az idejét. Ígérd meg magadnak, hogy felszabadítasz egy órát, hogy minden nap tanulj. Még akkor is, ha nincs vizsga, hogy tanulhassanak vagy házi feladatot végezzenek. Segít megalapozni egy szokást.

Vegyen meg jegyzeteket, miközben az előadásokat hallja. A jegyzetek készítése segíti az információ megőrzését a fejedben, miközben beveszed. Ez lehetővé teszi, hogy könnyebben emlékezzen, amikor tanulmányozod.

Tapasztalatot szerezhet a területen, amelyet az egyetemen végzett. Visszajózhatsz egy hosszú távú pozícióba. A kollégiumnak van egy karriercentruma, amely segít Önnek egy gyakornoki hely megtalálásában.

Ha a következő nap fontos tesztet végez, jegyezze fel a jegyzeteket, mielőtt bedobná. Ez biztosítja, hogy a téma élen jár az agyadban, miközben alszik. Az agyad összekapcsolja az alvást, így sokkal elegánsabbá teszi az információkat, mint a fejében.

Lehet, hogy megfelelő alvási menetrendet kell kifejlesztenie. Nehéz időt kell fókuszálnia, ha nem alszik megfosztva.

Időbe telik a barátság megteremtése. Barátságszerzés lehet olyan egyszerű, mint az iskola előtt egy kicsit korábban, mint másképp. Segítséget nyújthat a hallgatóknak is, akik megkérdezik, hogy ez az osztályterem a megfelelő hely. Ez kiváló módja annak, hogy megtörjük a jeget, és elkezdjük a jó beszélgetést.

Szoroskodni kell a tájékozódási társadalmi események során. Sokan nem ismerik senkit és magányosnak érzik magukat. Minél gyorsabban kezdesz barátkozni, annál hamarabb beilleszkedsz.

Folytatni szeretné a főiskolán való játékot? Vegye fel a kapcsolatot a kollégium edzőjével, akit érdekel. Ez egy olyan váratlan atlétikai ösztöndíjhoz is vezethet, amelyet nem vártak el!

Lehetőség van külföldre menni a gyermekeiddel. Sok diák, aki szintén a szülők, külföldön tanul, mert úgy gondolja, hogy ez nem lehetséges a gyerekekkel. Beszélj a külföldi tanulmányokkal az iskoládban. Míg egyes külföldi tanulmányi programok nem alkalmasak a szülők számára, egyesek az egész családot befogadhatják.

Kellemesebb az iskola most? Nem vagy egyedül. Sokan már évek óta visszatérnek az iskolába. Nem kell félni! Mindössze annyit kell tennie, hogy elsajátítsák a kollégiumi élményt, egy kicsit kemény munka és elszántság.