Nagyszerű útmutató, hogyan lehet a legtöbbet hozza ki az IPhone-ból

Bárhol, ahol most jársz, biztosan látni fogsz valakit az iPhone-on. De miért olyan népszerű ez az eszköz? A válasz az, hogy annyi pozitív, hogy van. A következő cikk elmagyarázza Önnek, hogy miért van az Ön érdeke, hogy saját iPhone-t használjon.

Keresse meg a telefont gyorsan az új, ingyenes alkalmazás, a Find My iPhone nevű alkalmazás segítségével. Lehetővé teszi, hogy távolról elérje a telefont, hogy koordinátákat nyújtson a térképen, a hangerőt növelje, így a telefon a vastag párnákból hallható, vagy lopás esetén zárolhatja a telefont és törölheti az összes adatot.

Valószínűleg sok időt tölthet el a görgethető tartalom olvasására az iPhone-on, de talán nem tudja ezt a funkciót. Ha lefelé görgetett egy oldalon, visszatérhet a tetejére egyszerűen a telefon állapotsorának megérintésével. Ez nagyon hasznos lehet, és ha már ismeri a funkciót, akkor mindig használhatja.

Ha iPhone-ját korlátozott számú kedvenc alkalmazásához használja, fontolja meg az ikonok átrendezését, hogy sokkal gyorsabban érje el őket. A leggyakrabban használt alkalmazásokat az első kezdőképernyőre mozgatva sok időt takaríthat meg. Ez biztosítja, hogy gyorsan és egyszerűen megtalálja a szükséges információkat.

Az egyik módja annak, hogy személyre szabhatja az iPhone készülékét, hogy megváltoztassa az iPhone előlapján és a főképernyőn található háttérképeket. A meglévő háttérképek közül kiválaszthat, hogy az Apple létrehozza vagy választja ki a fényképezőgép tekercséből, ahol kiválaszthatja a mentett fotók közül.

Szeretné tudni, hogyan tilthatja le az iphone 3G-t vagy az Edge Connection-t? Be kell lépnie a cellás adathálózatba a beállítások, majd az általános, majd a hálózati beállítások szerint. Írjon be néhány általános szót a felhasználónévbe és a jelszó mezőbe, és ez csak így van, mert az iPhone nem adja át a megfelelő értékeket a szolgáltatónak. Ha újra kell indítania a telefont, akkor ezt is tegye.

Ha URL-címet ír be az iPhone Safari böngészőjében, akkor tartsa lenyomva a ".com" gombot a billentyűzet alján, hogy megjelenjen egy olyan listát, amely más domain utótagokat tartalmaz. Az egyik kiválasztásához csak csúsztassa az ujját rajta, és engedje fel, amikor a megfelelő utótag ki van emelve.

Győződjön meg róla, hogy az iPhone elérhetővé válik, amikor ez elérhetővé válik, mivel ez lehetővé teszi az Apple által létrehozott új funkciók megszerzését. Jellemzően egy értesítést talál a beállítások fül alatt, amely arra kéri, hogy frissítse a teljes telefont, hogy megkapja ezeket a különböző képességeket.

Keressen egy és két ujjal egy weblap megtekintése közben. Ha böngész egy oldalt, amely dobozokba van osztva, akkor csak egy ujjal kell görgetnie a dobozok között. Másrészről, két ujj önmagában görgeti az oldalt.

Összefoglalva, az emberek az egész iPhone-on láthatók. Ez azért van, mert egy iPhone-t oly sokféleképpen lehet használni. Most, hogy elolvasta ezt a cikket, valószínűleg jobban megérti, hogy miért érdekel egy iPhone-t.