Növelje webfejlesztésdizájnjának minőségét ezekkel a nagyszerű tippekkel

Egy olyan téma, mint a webfejlesztésdesign, sok embert ijeszt meg időről időre. Ennek oka az, hogy nem ismerik a témát, de csakúgy, mint bármi más, minél többet megtudsz a webfejlesztésdesignról, annál magabiztosabbá válik.

Ezért használja ezt a cikket és a benne található tanácsokat, hogy biztosan érezze magát a webfejlesztés dizájnnal kapcsolatban.

Mindig jó hozzáadni egy favicont a webfejlesztéshelyéhez. A favicon egy 16x16 képfájl .Ico formátumban. Ezt a képet látja az URL-sáv mellett, az oldal címe mellett egy megnyitott lapon, és a könyvjelzők lapon is látható, ha úgy dönt, hogy egy oldalt könyvjelzővel jelöl. A favicon segítségével a felhasználók gyorsan felismerhetik az Ön oldalát böngészőjében, anélkül, hogy szöveget olvasnának vagy közvetlenül megnéznék az oldalt.

Amikor grafikákat vagy fényképeket készít webfejlesztéshelye számára, ügyeljen arra, hogy a fájlméret ne legyen kicsi. Ha a grafika túl nagy, az oldal lassan töltődik be, és a látogatók távoznak. Az interneten számos ingyenes vagy olcsó grafikus program található, amelyek optimalizálják a képeket, mielőtt betölti őket a webfejlesztéshelyére.

Ne használjon keretet; ez a régi iskola. Ezek a hibás rendszerek a múltban népszerűek voltak. A keretkeretek megnehezítik az olvasókat az Ön webfejlesztéshelyének könyvjelzővel történő felvétele és a görgetés fárasztó munka. Használjon más módszereket webfejlesztéshelyének megkönnyítéséhez.

A fehér hely fontos része a webfejlesztésdizájnnak, ezért ne félj használni. Ha túl sok képet vagy túl sok szöveget ragaszkodik webfejlesztésoldalaihoz, vagy zavaró hátteret használ, az csak a látogatókat irritálja. A szóközzel láthatóvá válhat az oldal fontos elemei.

Vigyázzon a háttérre. Az animációkat vagy bonyolult mintákat tartalmazó háttérképek gyakran nagyon megnehezítik a fontos szöveges tartalom olvasását. Válasszon hátteret a webfejlesztéshelyével való együttműködéshez, ne ütközzen vele, és a látogatók jobban meg tudják olvasni és megérteni a webfejlesztéshelyet és az Ön nézőpontját.

Releváns képek hozzáadása mindig jó módja annak, hogy webfejlesztéshelyét érdekesebbé és vonzóbbá tegye. Ezek a képek sok személyiséget adhatnak az Ön webfejlesztéshelyének. Az emberek hosszabb ideig és gyakrabban nézik meg webfejlesztéshelyét, ha jó minőségű, eredeti képeket tartalmaznak.

Ha több oldala van a webfejlesztéshelyén, használja a felső navigációs sávot, hogy a látogatók azonnal megtalálják a szükséges információkat. Adjon meg elérhetőségi adatokat, hogy beszélgethessenek veled, ha szeretnék. A címsornak világosnak és láthatónak kell lennie, a bekezdéseknek tömörnek és könnyen olvashatónak kell lenniük.

Soha nem szabad alábecsülni a nagyszerű metacímkék értékét a webfejlesztéshelyén. A kiváló minőségű metacímkék segítenek a keresőmotoroknak megérteni az Ön webfejlesztéshelyének témáját. Ha irreleváns metacímkéket használ a webfejlesztéshely tartalmát megfelelően leíró címkék helyett, a keresőmotorok helytelenül osztályozzák webfejlesztéshelyét, így nem fog sok forgalmat elérni.

A mobilalkalmazáshoz való webfejlesztésoldal tervezésekor fontos, hogy a megfelelő képernyőfelbontást válassza. Android-tól iPad-ig a helyek másképp jelennek meg az eszközökön. Ha a legjobb eredményre számít, akkor használjon olyan képernyőfelbontást, amely bármilyen típusú képernyőn jól néz ki.

A könyvesbolt jó forrás, ahol megismerhetik néhány áttekinthető ismereteket. Mehet egy könyvesboltba, és elolvashatja azokat a könyveket, amelyek információt tartalmaznak a html, a c +, a photoshop és a dreamweaver programról, mivel ezek a kulcsfontosságú dolgok, amelyeket meg kell tanulni, ha jól ismert webfejlesztéses tervezőnek kell lenni.

A webfejlesztésdizájnhoz hasonló dolgok kezelése valójában nem olyan nehéz, legalábbis amikor tudod, mit csinálsz. Remélhetőleg azzal, amit e cikkből megtanult, egy kicsit magabiztosabbnak érzi magát a témában, és az összes megszerzett tudást képes felhasználni bármely erőfeszítésére.