Ne bérelj egy rossz szőnyegtisztítót, ami valóban negatív irányba sodorja az életedet!

Az Ön padlója határozottan fontos része a házának. Folytassa az olvasást a nagyszerű tanácsokért a szőnyegtisztítási szolgáltatás bérbeadásában, amely megéri a pénzt.

Mindig porszívózza meg a szőnyegét, mielőtt tisztítaná. Használjon jó vákuumot, hogy a tisztítószereket vagy a vizet megelőzően eltávolítsa a veszteséget. Az eredmények nem tisztulnak meg, ha a termékeket sok laza szennyeződésre alkalmazzák.

Legyen óvatos minden olyan cégnél, amely csak telefonon lép kapcsolatba velük, vagy egy szobánként alapozza meg árait. Az a tény, hogy sok különböző szoba mérete drámaian eltérhet. A professzionális takarító cégek az árat a helyiség méretének megfelelően árulják, amiket szerződést kötöttek a tisztításra.

Tökéletes kényelmet kell éreznie minden olyan cégnél, amelyet fizet, hogy segítse a szőnyegtisztító cég tisztítását. Elégedettnek kell lennie a szolgáltatás minden szempontjával. Egy jó cég gondoskodik arról, hogy minden lépésben elégedett legyen.

Egy nagy szőnyegtisztító cég garantálja munkájukat. Ha egy garanciális indulás, biztosíthatja számukra a garanciát. Kérjen visszatérítést, ha a szőnyegek még mindig nem elégedettek a szolgáltatásukkal.

A professzionális szőnyegtisztító cégeknek teljes IICRC tanúsítvánnyal kell rendelkezniük. Ez egy jól ismert tanúsítási forma az országban. Ez feltétlenül szükséges, ha a szőnyeg garancia van. A garancia érvényét veszítheti, ha egy szakembert, aki nem rendelkezik tanúsítvánnyal, megtisztítja a szőnyegét.

Távolítsa el az összes szobanövényt az otthoni területekről. A tisztításra használt vegyszerek károsak lehetnek a növényekre, ezért jobb, ha biztonságban van, mint sajnálom.

Először használjon fehér bort, hogy biztos legyen benne, hogy a vörösbor híg. Használjon hideg vizet és egy nedvszívó ruhát, hogy a foltot tiszta ruhával tisztítsa. Mielőtt a szőnyeget vákuumba venné, fedje le a szőnyeg nedves részét asztali sóval kb. 20 percig.

Ez egyáltalán nem fontos egyéni szinten, de a nagyobb erőfeszítéshez való hozzájárulás növeli, ha sokan ezt teszik.

Ez olyan súrlódást okoz, amelyet a szennyeződés nem tud elrejteni a szőnyegszálak alatt. Ha a szőnyeg felszínén vannak részecskék, akkor a szőnyeg természetes irányába kell mennie.

Ha a szőnyegre folyadék kerül ki, győződjön meg róla, hogy a területet azonnal feldobja. Használjon száraz törölközőket, hogy minél többet szívjon fel. Az ilyen foltok tisztítása egyszerűbb lesz, ha a folyadék nem kerül túlzottan a szőnyegbe.

Ne válasszon egy céget, hogy tisztítsa meg szőnyegeit a felszerelésük alapján. Ezek jól válaszolnak a kérdéseire? Tisztelettel és barátsággal kezelik Önt? Ezek azok a dolgok, amiket meg kell keresni.

Ne dörzsölje ki a kiömlött vagy szennyezett foltokat. Ez a foltot rosszabbra és mélyebbre csökkenhet a szőnyegen. Ha a szőnyegen sár vagy szennyeződés van, akkor a legjobb, ha csak egy professzionális tisztítót bérel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a munka helyes.

Ha sok háziállat illata van az otthonában, keressen egy szőnyegtisztítót, amely egy szagtalanítót alkalmaz. Ez hozzáadódik a tisztítószerhez, és a maszkokat kellemetlen kisállat szagolja otthonában. Ez az otthont, amely egy kicsit kevésbé szagolja az állatokat.

A dörzsölő foltok rosszabbodnak és mélyebbre hatolnak a szőnyegbe. Bizonyosodjon meg róla, hogy a foltot sokat foltja el, mielőtt bármilyen terméket, vizet és ecetet vagy sót használ.

Ismerje meg a bérelt tisztító cég történetét. Kérdezd meg, hogy mennyi ideig működött a cég. Kérdezd meg tőlük, hogy hány alkalmazottat foglalkoztatnak, és mi a hozzávetőleges fordulat az alkalmazottak számára.

Kérjen meg egy lehetséges szőnyegtisztító céget a referenciákról. Egy jó hírű cégnek egy praktikus listája lesz az ügyfelekről, akik utalhatnak. Nem csak erre támaszkodhat, mert nem fogják Önt arra kérni, hogy elégedetlenek legyenek a szolgáltatásukkal.

Talán a háziállatok és a gyerekek nagyon rendetlenek, és a szőnyege sajnos fehér vagy barna. Akárhogy is, a szőnyegtisztító cégnek szüksége lehet. Tartsa szem előtt ezeket a cikk tippeket, hogy olyan céget találjon, amely még a legnehezebb foltokat is tisztíthatja.