Hogyan szerezzen kiváló árakat a mindennapi cikkekhez online

A kedvezmények mindenképpen nagyszerű megtakarítási módok. A kuponok is jók, ha megtalálod őket. Ez a cikk megismerteti Önt az online pénztakarékosság leggyakoribb módjaival. Olvasson tovább, hogy több pénzt tegyen a zsebébe.

Ha Ön ismétlődő online vásárló, a kémprogramszoftvert naprakészen kell tartani. A nagy bevásárló kiskereskedők gyakran olyan hackerek célpontjai, akik ellopják az adatait. Vegye figyelembe a biztonsági szoftverek által a webhelyekkel kapcsolatos figyelmeztetéseket, és jelentse a gyanús tevékenységet a vásárlási webhely webmesterének.

Mielőtt új online kiskereskedőtől vásárolna, végezzen némi kutatást velük kapcsolatban. Ellenőrizze a többi vásárló online véleményét, hogy megtudja, hogyan kezeli az olyan termékeket, mint az ügyfélszolgálat, a szállítás és az általános vásárlási élmény. Azt is ellenőrizheti a BBB -n, hogy vannak -e vitái, és hogy ezeket a vitákat szakszerűen rendezték -e. Próbáljon kapcsolatba lépni a vállalattal e -mailben és telefonszámon, ha feladta, hogy kérdéseket tegyen fel a vállalkozásával kapcsolatban, mielőtt bármit vásárol.

Tudjon meg többet az Önt érdeklő online áruház által kínált fizetési módokról. A legtöbb üzletben lehetőség van hitelkártyával vagy PayPal -lal történő fizetésre. A hitelkártya csak akkor biztonságos megoldás, ha az üzlet biztonságos szerverrel rendelkezik. Ha nem lát semmilyen információt a biztonságról, akkor jobb, ha egy másik üzletben megy keresztül.

Ha élvezi a gyakori online vásárlás kényelmét, nagyon fontos, hogy folyamatosan változtassa meg az egyes fiókokhoz használt jelszavakat. Körülbelül néhány hetente állítson be új jelszót bankjának és a vásárlási webhelyeknek. A legerősebb jelszavakhoz használjon absztrakt szavakat számokkal és más páratlan karakterekkel kombinálva.

Ha nem biztos abban, hogy egy online áruház megbízható -e, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Tegyen fel néhány kérdést a termékekkel, a fizetési móddal és a szállítással kapcsolatban. Ha nem kap jó benyomást, miután telefonon beszélt egy képviselővel, keressen egy másik online áruházat.

Ne adjon túl sok információt. Nem meglepő, hogy egy bevásárló webhelynek szüksége lesz hitelkártya -adataira a számlázáshoz, és a címére, hogy megkaphassa a tételeit. Ha azonban további információkat kér, legyen óvatos. Egyik bevásárló webhelynek sem kell soha szüksége a társadalombiztosítási számára, és még a születési dátuma is túl sok információ lehet. Ezeket az információkat a hitelkártya számával kombinálva a személyazonosság -tolvaj felhasználhatja a pusztításhoz.

Ruházat vagy cipő online vásárlásakor mindig ellenőrizze a webhely visszaküldési politikáját. Mivel a méret megítélése puszta találgatásokkal nehéz lehet, meg kell győződnie arról, hogy visszaküldheti vagy kicserélheti a terméket, ha nem illik hozzá. Ellenkező esetben mérőszalaggal és diagrammal határozza meg a származási ország pontos méretét, ahonnan vásárol.

Sok vállalat kínál promóciós kódokat, amelyek ingyenes szállítást vagy bizonyos százalékos kedvezményt biztosítanak a végösszegből, de előfordulhat, hogy némi kereséssel kell megkeresnie ezeket a kódokat! Keressen rá a cég nevére és a „promóciós kódra”, hogy megtudja, mit talál - egyetlen kattintással néhány dollárt takaríthat meg!

Akárcsak személyes vásárláskor, vásárlás előtt feltétlenül hasonlítsa össze az interneten. Amit egy webhelyen talál, az lényegesen olcsóbb lehet más webhelyen. Vannak olyan webhelyek is, mint például a NexTag.com, amelyek lehetővé teszik, hogy közvetlenül az oldalukon összehasonlítson.

Ez a cikk segített megtanulni az online vásárlás csínját -bínját. Ha online vásárol, akkor alapvetően globális szinten vásárol, de ehhez nem kell sokat fizetnie. Használja az alábbi tippeket, hogy érvényesítse online vásárlási kedvezményeit.