Jó tippek, amiket tudnod kell a videó marketingről

A videó marketing nagyszerű a nyereség és a nyereség növelésére. Ez egy nagyszerű lehetőség a potenciális vásárlók vonzására és a nézők számára, hogy megismerjék az Ön által kínált lehetőségeket.

A YouTube nagyszerű szerkesztési funkciókat kínál a webhelyén. Még videót is hozzáadhatsz megjegyzésekhez és szövegekhez.

Győződjön meg arról, hogy optimalizálja a keresőmotorok videóit. A célzott kulcsszavakat is meg kell adnia. Lehet, hogy elérhetőségei között szerepel az elérhetőség is, hogy az ügyfelek megkereshessék Önt.

A videódban szerepelnie kell a webhelyére mutató hivatkozással. Ez lehetővé teszi, hogy a nézők meglátják webhelyét. A képernyőképek szintén egy nagyszerű eszköz a bemutató videó készítéséhez. Csak mentse el a képernyőképet, és használja a videószerkesztő programokat a videóba való beépítéshez.

A videó marketing lehetővé teszi, hogy előmozdítsuk.

Nem feltétlenül kell egy vagyont költenie egy kiváló minőségű videó létrehozásához. Nem szükséges professzionális felszerelés; csak győződjön meg arról, hogy a kép összpontosított és kiegyensúlyozott. Nem kell tökéletes szkript. Csak tartsa a személyiségét elöl és beszéljen közvetlenül a kamerával. Lehet, hogy nem kell ezt megtennie. Csak akkor használhat képeket vagy PowerPoint diákat, ha nem szeretné megjeleníteni a videót.

Beszélhetsz egy szakértővel, vagy dokumentálhatod a tapasztalatodat. Ha bemutatja termékeit, vagy nyilvánosan beszél, győződjön meg róla, hogy az esemény rögzítésre kerül videóban.

Ha videókat szeretne készíteni, tegye meg igazán.

A videó marketing segítségével a potenciális ügyfelek számára mélyebb pillantást nyújthat az üzleti életre. Mutassa meg a közönségnek, hogyan készül a termék vagy a szolgáltatás. Az emberek értékelni fogják a vállalkozás személyes vonatkozásait.

A videó marketing növelheti webes és közösségi hálózatainak webhelyeit.

Nem lehet csak videót dobni a YouTube-on, és úgy gondolja, hogy önmagukban vírusos lesz! Tényleg szüksége van arra, hogy a közösségi médiával és az emberek eléréséhez szükséges egyéb eszközökkel vegye ki. Meg kell szereznie, hogy a videó létezik.

Ha a videót a YouTube-ra helyezi, tudassa, hogy mérlegelnie kell a megjegyzéseket. Ha nem tudod megtartani a megmaradt megjegyzések moderátorait, egyszerűen csak tiltsa le a megjegyzéseket.

A rövid videók jobban működnek, mint a hosszabbak. A videóidnak nem szabad több mint egy percig tartaniuk, vagy ha a videód ragyog, akkor vándorol. Öt perc is valószínűleg rendben van, de az öt percnél hosszabb idő túl sok. Tartsa rövidnek és egyszerűnek.

Ne tegyenek olyan videókat, mint a hirdetések. Az ügyfelek nem akarják nézni a videókat, ha folyamatosan próbál valamit eladni.

Hozzon létre egy ösztönzést, például egy e-könyvet vagy jelentést. Hihetőnek találják majd Önt, mert képesek lesznek olvasni a szavakat, amikor látványok vannak vele.

Az egyik dolog, hogy sok videó marketing egy podcast létrehozása a legjobb videókból. Ez egy további módja annak, hogy eladja üzleti tevékenységét, és lehetővé teszi, hogy kis összegű nyereséget számoljon fel a leghatékonyabb interjúk vagy bemutató videók segítségével. Az egyik figyelmeztetés, ha a díjat alacsonyan kell fizetni.

Ha más nyelven szeretne videót készíteni, keressen egy professzionális fordítót, aki segíthet. Ne használjon online fordítót, ha a termékeit vagy szolgáltatásait olyan embereknek szeretné forgalmazni, akik más nyelven beszélnek és / vagy eltérő kultúrájuk van. Ha a videókat megfelelően lefordítják és könnyen érthetővé válnak, több tiszteletet kapnak ennek az ügyfélkörnek.

Most, hogy elolvasta ezt a cikket, képesnek kell lennie néhány stratégiát megfogalmazni a vállalkozás reklámozására a video marketingen keresztül. Ez jelentősen pozitív hatást gyakorol az értékesítésre, és elkezdi észrevenni, hogy miként növelheti az eredményeket! Alkalmazza a cikk tippjeit, és a videó marketing sikerein leszel.