Hogyan dolgozzunk az Ön iPhone-al

Az iPhone egyaránt kihívást jelent és nagyon kényelmes lehet. Az alkalmazások végtelen lehetőségei elképzelhetőnek tűnnek.

Mentse el az értékes akkumulátort a képernyő fényerejének csökkentésével. A fényerő szintjének megváltoztatásához menjen az iPhone beállításainak részéhez.

A böngészés közben nem kell hozzáadnia a ".com" -et a webcímek böngészése során.

Tegyük fel, hogy az internetet használod a közelben lévő száraz tisztítószer megtalálásához. Ha megkeresi a számot, a hívás elhelyezéséhez nincs szükség a telefonrészre. Csak érintse meg a számot; azonnal csatlakozik a hívni kívánt helyre.

Vásároljon magának egy képernyővédőt az iPhone készülékére. Egyetlen nélkül a telefon képernyője nicked és karcos lesz. Még a zsebében rejtett apró szennyeződések is megkarcolják a képernyőt.

Az iPhone nagyon jól működik, mint egy csodálatos eszköz, amely akár egy területről a másikra is segíthet. A térkép funkció bármikor hozzáférhet.

Az iPhone lehetővé teszi az egyéni szótár és a gyorsbillentyűk fejlesztésének szabadságát. Ezeket a gyorsbillentyűket akkor érheti el, ha az iPhone diktálási funkcióját használja. Lehetőség van a gyorsbillentyűk menüjének hozzáadására is. A billentyűzet is automatikusan kijavíthatja a gépelést, ahogy megy.

Kíváncsi vagy arra, hogy mit írt be az iMessage-be? Az Auto Correct zavarba ejtik? Az iPhone-t rázva könnyen kijavíthatja a károkat. Ez visszavonja a legutóbbi gépelést. Lépjen a Beállítások menübe, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez a funkció engedélyezve van, mivel ez opcionális.

Akár régóta iPhone-rajongó vagy büszke új tulajdonos, valószínűleg tudja, hogy a készülék multitasking erőmű. Ha azonban a lehetőségek túlterheltek, előfordulhat, hogy nem használja ki a legtöbbet a készülékből. Használd ezt a cikket, amit most tudsz, és használd ki ezt a nagyszerű eszközt.